Händer på bröllop

DJ till Bröllop

Låt inte dålig musik förstöra er stora dag.

Brud med CD-spelare på bröllop

Varför DJ på bröllopsfesten?

En del väljer att hyra in utrustning och själva sätta ihop en spellista på Spotify eller liknande. Det är en lösning som kan fungera på mindre bröllop men risken är att man har lika många ”DJs” som gäster. Alla vill lägga till sina låtar i spellistan eller så byter gäster låtar för att de hellre vill lyssna utifrån sin personliga musikstil istället för att skapa god stämning på festen.
Vill man bara hyra utrustning så hjälper vi till med det också, vi kan till och med rigga upp den åt er.

Information

Klicka på den del som du vill läsa mer om.

Blandad publik
På bröllop är det ofta stor variationen av gäster då det finns både yngre och äldre, släktingar, vänner och familj, alla med olika preferenser vad det gäller musik.


För att få bra stämning gäller det att bygga musiken kring hits, låtar som de flesta känner igen oavsett musikstil. Att blanda nytt och gammalt med fokus på hits kan bli helt rätt om det görs rätt. Vi som spelar bröllop har många års erfarenhet och en stor bredd i vårt musikintresse.

DJ eller knapptryckare?
DJ är ett hantverk, ett arbete som vi som spelar är stolta över. Med teknikens hjälp kan idag vem som helst förmixa en spellista hemma i datorn för att sedan trycka på play och vifta med armarna. Vi älskar ny teknik, oavsett om det är via en datorkontroller, vinyl eller CD men du kan vara säker på att det alltid är mixat live. Det finns ett enkelt sätt att testa en riktig DJ, kolla om han tar emot låtönskemål. Om svaret är nej så är risken stor att allt är förmixat vilket är som att kocken hade köpt något färdiglagat i affären och värmt upp.

Vi mixar live och vi tar självklart tar vi emot låtönskemål från gäster under kvällen och spelar gärna önskningar så länge de är hits och inte riskerar förstöra stämningen.

Klassisk walz eller modern ballad?
Idag väljer många en personlig ballad eller en låt som är speciell istället för klassisk walz som första dans. En del väljer till och med att hoppa över första dansen helt. Det finns inget rätt eller fel utan det viktigaste är att ni gör det som känns rätt för er.


Vill ni ha en första dans men har svårt att hitta en låt?
Vi har samlat en del olika första dansen-låtar från olika bröllop i en Spotify-spellista. Den får ni gärna använda om ni behöver inspiration till att hitta just er favorit. Listan innehåller såväl klassiska walzer som moderna alternativ.

Snygga installationer
Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför kan vi vid behov anpassa installationen för att smälta in i omgivningen.


Miljövänlig teknik
Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar och ljuseffekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning och därigenom minskad miljöpåverkan.

Läs mer om att hyra ljud- och ljusteknik

Ljusteman
Det blir allt mer populärt att arbeta med teman och olika färger på bröllop. Vi kan med hjälp av olika typer av belysning som uplights, goboprojektorer, videoprojektorer och LED-bars för att förstärka ett tema.
Kanske vill ni ha ett monogram med era namn upplyst på väggen eller en ljussättning som passar er färgsättning på dukningen? Möjligheterna med ljus är oändliga och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.


Miljöljus vs Effektljus
Enkelt kan man säga att de ljuseffekter som skapar mönster eller prickar på dansgolvet kallar vi för effektljus. De ingår alltid när vi gör bröllopsspelningar. Miljöljus är den belysning som skapar atmosfären i rummet, som fast färgat ljus eller olika mönster. Man skulle kunna säga att det är bakgrundsljuset.


Rök och Haze
Många tycker att rökmaskiner hör till nattklubbar och scener och passar inte särskilt bra på bröllop. Tyvärr försvinner möjligheten att använda alla typer av effekter som genererar ljusstrålar i luften utan rök för strålarna kommer helt enkelt inte att synas. Lösningen heter Haze.
En Hazemaskin skapar en mycket tunn rökdimma i luften som gör att ljusstrålarna syns utan att man får ett tjockt rökmoln i lokalen.
OBS! Hazemaskiner kan precis som rökmaskiner utlösa brandlarm så kontrollera med er festlokal om de tillåter rök.

Det finns många fina festlokaler i Göteborg och vi är extra stolta över att vara partner med Nääs Fabriker, strax utanför Lerum. Där finns fina lokaler för bröllop i natursköna omgivningar vid sjön Sävelången som vi varmt kan rekommendera.
Nääs Fabriker

Låt oss hjälpa till

Vi utgår från Göteborg, använder oss av en erfaren DJ, skräddarsyr musiken för er kväll helt efter era önskemål och använder oss av modern teknik.

Nöjda kunder

Dansgolv med ljus
Tack för att ni löste musiken samt tekniken till både festen och vår trubadur! Allt funkade jättebra och gästerna var både glada och trötta i fötterna.Björn C, Ulricehamn
Onsala Herrgård
Superproffsiga och kanonbra att ha och göra med. Bokade Festkungen för vårt bröllop och allt fungerade perfekt. Lyhörd till våra önskemål och smidiga att arbeta med. Vi hade en kanonkväll med fyllt dansgolv. Kan varmt rekommenderas!!Sanny H, Göteborg
Riggad spegelboll
Stort tack för en helt fantastisk insats på vårt bröllop! Vi är så glada och tacksamma att du fick dansgolvet att vara fullt ös hela natten/morgonen 🙂Lotta & Viktor, Göteborg
Riggade moving heads
5 stjärnor. Tack för all hjälp.Anders och Amanda, Orust

Gör så här

 • Connector.

  Steg 1

  Kontakta oss genom formuläret nedan med era önskemål.

 • Connector.

  Steg 2

  Vi återkommer med ett prisförslag och ni får möjlighet att jämföra oss mot andra leverantörer i lugn och ro.

 • Connector.

  Steg 3

  En till två veckor innan bröllopet pratar vi ihop oss kring detaljer som tider för riggning, musik, första dansen etc.

Brud med bukett

Bilder

Trosstorn med moving heads
Dukning på bröllop
Belyst presentbord
Bröllop Orust
Bröllopsriggning med flightcase
Bröllop Hällsnäs

Skicka förfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Meddelande/Övrig information