DJ Bås

Fest & Event

Allt för Julfest, Företagsevent, Födelsedagsfest och Kickoff.

Varför oss?

Festkungen har i många år skapat god stämning på olika typer av evenemang, allt från födelsedagsfester till personalfester, kickoffer, julfester och olika typer av temafester.
Vi tar alltid stämning, musik och teknik på allvar.

Olika event

Företagsevent

När det är dags att bjuda in kollegor, kunder eller leverantörer till kickoff eller kanske en ny produktlansering så hjälper vi gärna till med stämningen.
Vi använder oss av grön teknik som drar minimalt med ström och därmed minskad miljöpåverkan. Exempelvis har alla våra högtalare elektroniska nätdelar och vår belysning bygger på LED-teknik.
Våra erfarna DJs vet hur man skapar stämningen oavsett om det är på ett dansgolv eller en soft loungemiljö.
Självklart har vi försäkringar som täcker utrustning och personal samt ansvarsförsäkring och F-skatt.

Halloweenfest

Halloween är en relativt ny företelse för oss i Sverige och vi tycker precis som barnen att det är superroligt! För oss är Halloweenfester något av det roligaste att genomföra för här får vi möjlighet att vara kreativa med tekniken. Varför inte sätta videoprojektorer med zombies som klättrar in genom fönster, rökmaskiner, UV-ljus med halloweendekor och högtalare med läskiga bakgrundsljus.
Oavsett om du bara vill hyra tekniken eller även vill ha en DJ som höjer stämningen på kvällen så kan vi hjälpa till.

Födelsedagsfest

Vi blir oftast inkopplade när det är dags att fylla jämt och många gillar att gå all-in på stor fest med DJ vilket är superkul.
Givetvis kan vi hyra ut högtalare eller några ljuseffekter som passar den mindre festen eller när du fyller ojämt och ändå vill föra väldans massa liv i området.

Julfest & Nyårsfest

Jul och nyår är högsäsong för party. Vi har två intensiva säsonger, april-augusti är bröllopstider och november-december är julfesttider och därför är det bra att boka i god tid.
Oavsett om du vill ha en DJ som sätter fart på julfesten när sillen och köttbullarna har satt sig eller bara behöver ett högtalarpaket som skrämmer slag på grannarna till nyårsfesten så är du välkommen med din förfrågan.
Använd kontaktformuläret nedan.

Temafest

Behöver du hjälp att anpassa en festlokal till ett specifikt tema? Kanske är det dags för 70-tals fest så låt oss hänga upp spegelbollen och damma av all gammal härlig discomusik.
Exempel på andra populära teman som vi har arbetat med är James Bond-tema, Hawaii-tema, All White-tema, 80-talsfest, 90-talsfest, Moulin Rouge-tema och After Ski-tema.

Bröllop

Bröllop är ett av våra viktigaste affärsområden och vi hjälper många par att skapa stämning på deras bröllop varje år
Vi har gjort en hel sida med information om bröllop där du kan läsa mer.

Gå till bröllopssidan

Varför oss?

  • Vi använder endast erfarna DJ
  • Vi följer teknikutvecklingen och ligger i framkant
  • Vi är seriösa och pålitliga i genomförandet
  • Vi har nödvändiga försäkringar som ansvarsförsäkring
  • Vi har F-skatt och är registrerade för moms

Skicka din förfrågan