Skoldisco

Skoldisco

Engagera ungdomarna

Många skolor låter exempelvis åk 6 eller åk 9 arrangera disco för de yngre barnen vilket är ett bra sätt att skapa delaktigheter i planering och genomförande av arrangemang.

Vi låter gärna någon utsedd person vara DJ och vi visar hur utrustningen fungerar samt finns på plats som support under hela arrangemanget.


DJ spelare

Så här kan du välja DJ

  • Låt ungdomarna spela själva

    Dela upp kvällen i olika skift på exempelvis 30-60 minuter och utse en DJ för varje pass. Vi håller en genomgång och lär ungdomarna utrustningen och hur det fungerar innan de börjar. Fördelen är att det engagerar fler. Nackdelen är att det finns en risk att alla kör samma låtar under sina pass. Det kan givetvis med lite förarbete koordineras så att man sätter ihop en grupp där kvällens DJs får samarbeta och komma överens om vem som spelar vilka låtar.

  • Utse en DJ bland ungdomarna

    Kan givetvis utses genom lottning eller en tävling eller kanske det finns någon som har extremt stort intresse för musik och teknik? Vi går igenom hur det funkar innan spelningen börjar.

  • Hyr in en professionell DJ

    Frikortet, låt oss göra hela jobbet. Givetvis går det köpa sig fri och låta ett proffs göra allt.

Låt oss hjälpa till

Vi utgår från Göteborg, hjälper er gärna engagera ungdomarna i genomförandet och är experter på arrangemang med 50-2000 besökare.

Skicka förfrågan

[contact-form-7 id=”15822″ title=”Bröllop”]