Om oss

Det här är

Festkungen AB


Vi förser västkusten med DJs, saxofonister och teknik för för bröllop, fest och show.

Vi är en premiumleverantör av bröllop- och eventtjänster med utgångspunkt i Göteborg med fokus på musik, god stämning och modern teknik.

Vi lägger vårt fokus på högt engagemang och ett personligt bemötande från första kontakt till uppföljning av ett genomfört arrangemang. Vi är ingen DJ-förmedling och vi lämnar er inte i hädnerna på elever från DJ-utbildningar eller personal med begränsad erfarenhet. Sanningen är att vi är bara 5 DJs som spelar för Festkungen och vi tackar hellre nej till mer jobb än att riskera vårt varumärke.

Vi är stolta över vårt intresse för musik och teknik, kombinationen som gjort att så många kunder har valt oss. Vi har hittat receptet för att säkerställa att varje tillfälle blir oförglömligt.

Vår verksamhet startade för 2002, för 20år sedan med namnet namnet Flashlight Teknik & Event. Sedan dess har verksamheten utvecklats och tog verkligen fart de sista åren innan COVID-19-pandemin bröt ut. De senaste två säsongerna har slått hårt mot hela nöjesbranschen och även mot oss. Men vi har klarat oss och än en gång bevisat att vi är en stabil aktör som kommer finnas kvar på kartan även när pandemin är över.

Image

Hur jämför man olika
DJ- och teknikleverantörer?

Det enklaste som alla kan jämföra är priset. Men är alla tjänster jämförbara?

Artistmarknaden är verkligen en djungel. Ett högt pris innebär verkligen inte alltid att man får bra värde för pengarna. Därför har vi handplockat de DJs, musiker och tekniker som vi arbetar med för att säkerställa att du alltid får en premiumupplevelse, men till ett konkurrenskraftigt pris.

Säkerställ att din leverantör betalar skatt och har sjyssta villkor i Sverige.

Dessutom vill du verkligen att din leverantör åtminstone har en ansvarsförsäkring. För om det värsta tänkbara inträffar och exempelvis festlokalen brinner ner på grund av en elektrisk kortslutning, då vill du vara säker på att du som ansvarig arrangör inte står själv och oförsäkrad. Är du osäker kan du alltid vara trygg med att när du anlitar Festkungen AB har vi såväl ansvarsförsäkring som försäkring för utrustning och personal.