Saxofonist & DJ

Saxofonist Mikael Lindberg

Mikael är musiker, låtskrivare och musikproducent med saxofon som sitt främsta vapen.
Han är sedan barnsben skolad saxofonist inom jazz, klassiskt, gospel, pop och spelar obehindrat både på gehör och efter noter.
Mikael älskar elektronisk musik och trivs bra i rampljuset på nattklubbsscener och event.


Saxofonist Dan Blaax

Han har kallats för "The Maverick of the sax world" eftersom sannolikheten är stor att du har sett Dan spela sax tillsammas med internationella DJs på välkända nattklubbar.

Dan har bland annat spelat på Ministry of Sound i London, La Fole Douce Val D'Isere/ Cannes, Nikki Beach Barbados och Port Du Soleil Göteborg. På meritlistan finns även spelningar både brittiska och saudiska kungligheter.

Dessutom är inte det omöjligt att du sett honom när han var med och tävlade i svenska Talang på TV4.

DJ Pehr Larsson

Pehr är Göteborgs-DJn som du nu för tiden lättast hittar på Hard Rock Café men som tidigare bland annat huserat i båsen på Trädgår'n, Park Lane, Glow, Butlers och Harrys.
Han har alltid haft ett stort musikintresse och som barn spelade han både keyboard och trummor. I sin studio producerar han remixes för eget bruk som han använder i sina set.


Varför sax?

Saxofon utgör elementet som ökar känslan av närvaro i den elektroniska musiken. En samspelt duo vet vad som fungerar samt hur man med hjälp av musik når ut till den breda folkmassan.

Skicka din förfrågan