Vanliga frågor

Här hittar du svaret på många av de vanligaste frågorna. Om du inte hittar det du söker så är du givietvis välkommen att höra av dig.

Köpa

Frakten beräknas utifrån storlek och vikt på försändelsen och kostnaden redovisas tydligt i kassan innan du betalar. Alla beställningar över 5000kr skickas fraktfritt inom Sverige.
Lagervaror skickas normalt omgående och levereras inom 1-2 arbetsdagar. Artiklar som finns i lager brukar normalt levereras inom 1-2 veckor under förutsättning att de finns tillgängliga hos tillverkaren. Vid längre leveranstid kontaktar vi alltid dig som kund och du har förstås möjlighet att byta till andra artiklar eller avstå köpet helt.
Om du behöver hjälp med vad som passar ihop, tekniska frågor eller hjälp att välja rätt produkt så är du välkommen att maila oss på info@festkungen.se Vi svarar normalt samma dag.
Det går utmärkt och valet finns i kassan i samband med beställningen.

Hyra

Vårt lager ligger på Vagnmakaregatan 7, mellan Utby och Partille.

Vi tillämpar en så kallad stafflad prislista. Det innebär att ju längre tid man hyr, ju lägre blir dyngspriset.

DJ

Priset beror på förutsättningarna; behövs utrustning, hur många timmar rör det sig om och vilket datum? Kontakta oss och berätta lite kort om ditt arrangemang så återkommer vi raskt med ett prisförslag.
Absolut! Om det finns befintlig utrustning så går det fint att använda den så länge den är tillräcklig.

Kontakta oss


Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor. Lättast är att nå oss via e-mail eller med ett meddelande på Facebook

Placeholder

E-mail


Det lättaste sättet att kontakta oss är via e-mail. Skriv till info@festkungen.se


Placeholder

Fakturaadress


Fakturor, brev och annat postas till:
Festkungen
Brunnehagen 134
417 47 Göteborg


Placeholder

Telefon


Behöver du hjälp snabbt? Ring vårt journummer 0705-218 218.