Låt oss presentera
Våra DJs


Vi har handplockat några av branschens bästa DJs för bröllop, fest och event. Hos oss får du aldrig en oearferen DJ som precis blivit utexaminerad från en DJ-kurs. Våra DJs har lång erfarenhet och lever alla upp till Festkungens välkända varumärke.

Exklusivt hos Festkungen
DJ Pehr


Man kan säga att Pehr har varit DJ i hela sitt liv, från skoldiscon i grundskolan och vidare till nattklubbar fester och evenemang.

På Göteborgs klubbscen sågs han ofta på Trädgår'n, Park Lane, och Hard Rock Café men har även flitigt spelat på krogarna utmed Avenyn som Glow, Nivå, Harrys, Bryggeriet och flera andra.

Pehr grundade 2002 den verksamhet som idag är Festkungen vilket har varit ett utmärkt sätt för honom att få utlopp för musikintresse, kreativitet och tekniknörderi på en och samma gång.
Image

"Allt handlar om att skapa oförglömliga minnen"

Idag spelar Pehr främst bröllopsfester och företagsevent och krogspelningarna har han lämnat bakom sig.

För honom handlar DJandet om att skapa oförglömliga minnen, känslor och god stämning.

Hans absoluta bästa DJ-minnen är från nattklubben på Trädgår'n under varma sommarnätter när solen har gått upp och han kl. 05:00 stänger av musiken och det står 1000 dansande gäster kvar som bara skriker och applåderar innan de ger sig iväg ut i den tidiga sommarmorgonen. Det är så nära rockstjärna man kommer som DJ.
Boka nu

Festkungen presenterar stolt
DJ Patheo


Patrik, som han egentligen heter är, otroligt erfaren och en av våra mest uppskattade DJs för bröllop och företagsfester. Hans karriär startade 1981 på skoldanser och utvecklades till krogar och folkparker under 80- och 90-talet.

Patrik har varit med under den tekniska evolutionen som pågått de senaste 40 åren då han började med vinyl, gick över till CD och spelar numera helt digitalt. Han spelar allt från bröllop och firmafester till jubileum och födelsedagspartyn. Själv lyssnar han mycket på modern klubbmusik.
Image

"Spelar all partymusik från 60-talet till de senaste hitsen"

Det är inte många DJs idag som kan spela partymusik från 60-talet hela vägen fram till de senaste hitsen, vilket Patrik behärskar fullt. Patrik gillar att showa och hugger gärna tag i mikrofonen när det behövs.

Höjdpunkter i karriäer har varit bland annat Juldagsdisco i Kupolen, Borlänge med 2500 dansande besökare och företagsevent åt Live Nation i Örebro.
Bokningsförfrågan

Festkungen presenterar exklusivt
Jake Ramino


Jake, eller Jacob som hans familj skulle välja att tilltala honom har spelat som DJ sedan 1992.

Han började på vinyl och har sedan slutet av 80-talet haft en förkärlek för remixer, megamixar och en speciell typ av edits. Han fick upp öronen för mixandet tack vare Maxmix-skivorna i slutet av 80-talet och fastnade direkt.

Sedan dess har han oavbrutet letat efter de bästa mixarna, mashups och bra versioner av alla hits. Han gillar att överraska publiken med unika och otippade versioner av kända låtar, vilket har varit hans hemliga recept för dansgolven i över 25 år.
Image

"What? Den här låten? Vilken grym version!"

Jake har under många år synts i båsen på nattklubbarna i Göteborg såsom Park Lane, Valand, Nivå, Deep och Trädgår'n. Idag spelar Jake främst på bröllopsfester, företagsevent och evenemang.

Han vill alltid ge publiken en "What?"-känsla. Den här låten? Wow vilken grym version!

Skicka förfrågan

Festkungen presenterar stolt
Mr Deejay


Björn, eller Mr Deejay som han kallar sig, började spela på sina egna klassdiscon redan i mellanstadiet på 90-talet. På den tiden var eurodisco det som spelades och även det som Björn själv lyssnade på.

I början av 2000-talet började Björn lyssna mer på trance och house och började spela på nattklubbar, främst utmed västkusten.
Image

"Spelar allt som skapar god stämning och glada miner på dansgolvet"

Idag spelar Björn Bröllopsfester, företagsevent och temafester. Helt enkelt allt som skapar god stämning och glada miner på dansgolvet. Oftast en blandning av party och hits som publiken känner igen.

Dessutom är Björn ofta ute som tekniker vid större evenemang.
Bokningsförfrågan