Hos oss kan du
Hyra teknik


Göteborgs leverantör av ljud, ljus och scenutrustning för bröllop, fest och event.

Festkungen är din
Helhetsleverantör.


Vårt huvudsakliga erbjudande är att hyra ut utrustning där vi står för hela produktionen med transport, installation och rivning för arrangemang med 50-1000 gäster.
Därför erbjuder vi normalt inte uthyrning av enstaka artiklar till privatpersoner. Vi erbjuder istället ett begränsat sortiment av de vanligaste paketen till privatpersoner.

Vi hyr även ut utrustning till branschkollegor, s.k. subhyror.
Image

All teknik för en lyckad tillställning.

Vi har allt från högtalare, mikrofoner och mixers till scenljus, tross, ljusbord och moving heads. Dessutom har vi specialeffekter som rökmaskiner, tungrökmaskiner, snömaskiner, konfettikanoner och såpbubbelmaskiner.

Hyr som privatperson
Utrustning för fest


Vi erbjuder färdiga paket med teknik som är enkel att använda för fest.

Lägsta hyresbelopp är 1000kr och även om utrustningen är enkel att använda så ingår inte support. Om du är osäker på tekniken så rekommenderar erbjuder vi gärna transport och installation.
Image

Hyr som privatperson

I vårt begränsade sortiment för privatpersoner hittar du de vanligaste paketen för fest och arrangemang.
Hyressortiment för fest

Det finstilta hittar du i våra
UthyrningsvillkorDet viktigaste att tänka på är att vårda utrustningen och att endast använda den till det som den är avsedd för.
Tänk på att aldrig tejpa kablar med tejp som inte är avsedd för profesionell användning. Packtejp, kontorstejp eller silvertejp från Biltema, Jula eller liknande lämnar klisterrester och får inte användas till att tejpa kablar. Kablar som återlämnas med klisterrester debiteras till fullvärde. Själva använder vi vävtejp från Nichiban vilket fungerar utmärkt och lämnar inga rester på kablarna.

Bläddra i hela vårt
Hyressortiment.

Hyreskatalogen